Training

Door trainen leer je vaardigheden aan, je ontdekt, ontwikkelt en groeit. Ik geloof dat iedereen alle hulpbronnen in zich heeft om positieve veranderingen te realiseren.

Ik help jou of organisaties om optimaal in hun eigen kracht te komen. Ik ben gespecialiseerd in (online) trainingen en coaching op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, loopbaan en burnout.

Training

Trainingsbehoeften

Als trainer ontwikkel ik aan de hand van de vraag van jou of de opdrachtgever een programma dat aansluit op de behoeftes die spelen.

Door trainen leer je vaardigheden aan, je ontdekt, ontwikkelt en groeit. Ik geloof dat iedereen alle hulpbronnen in zich heeft om positieve veranderingen te realiseren. Ik help jou of organisaties om optimaal in hun eigen kracht te komen.

Ik ben gespecialiseerd in (online) trainingen/ coaching op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, stress reduceren en softskillstrainingen.

Testimonial

Tamara heeft een natuurlijk enthousiasme in zich waardoor je als cursist meteen veel zin hebt in de training en om met de vaardigheden die je leert aan de slag te gaan. De training waar ik aan deel heb genomen was heel afwisselend, er was veel variatie in het programma ook bij de online onderdelen, dat maakt het erg speels en interactief.

– Sandra