Coaching

“Coachen geeft je nieuwe inzichten want alleen ga je harder, maar samen kom je verder”.

Coaching kan iedereen verder helpen. Wie ben je? Wat geeft jouw leven zin? Hoe wil jij je ontwikkelen? Wat wil je veranderen?

Mijn doel is jouw eigen mogelijkheden, zelfkennis en inzicht te vergroten. Hierdoor kun je uitdagingen of problemen zelf effectiever aanpakken waardoor je prettiger en met meer zelfvertrouwen de situatie aankunt.

Door onze gesprekken en interventies breng ik je in contact met de antwoorden in jezelf. Dit doe ik graag in een fijne, open en positieve sfeer waarin ik niet schroom om je te spiegelen en eerlijke feedback te geven.

Je kunt bij mij terecht met vragen over:

  • Persoonlijk leiderschap.
  • Achterhalen wat jou drijft en waar jij energie van krijgt.
  • Leren prioriteren, er zijn zo veel activiteiten op een dag maar wat is nu echt belangrijk?
  • Op werkvlak zorgen dat jij in je kracht staat door te leren beïnvloeden.
  • Meer in contact komen met je lichaam, loslaten van spanningsklachten.
  • Doelen stellen om jouw dromen en doelen te behalen.

Re-integratie coach spoor 2

Wanneer je om wat voor reden uitvalt op je werk en je hebt geen zicht op een structurele werkhervatting binnen de eigen organisatie zal er een adequaat spoor 2 traject worden gestart om de hervattingskansen zo veel mogelijk te vergroten.

Bij een spoor 2 traject begeleid ik je actief bij het vinden van een geschikte functie in een andere organisatie dan in die van de werkgever. Dit gebeurt op basis van een van tevoren opgesteld en schriftelijk vastgelegd re-integratieplan.

Een adequaat spoor 2 traject voldoet aan alle eisen volgens de wet verbetering poortwachter. Het dossier is na afloop ‘UWV-proof’. In een spoor 2 traject komen mijn vaardigheden als corporate recruiter en mijn kennis van de arbeidsmarkt goed bij elkaar.

Testimonial

Tamara is kundig en weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Ik was sceptisch maar door haar open en natuurlijke manier van vragen stellen kwam ik erachter dat ik alle antwoorden al had alleen zag ik ze niet.

– Michael

Mijn werkwijze

We starten met het achterhalen van je coachvraag tijdens het intakegesprek. Het benaderen van een coach en je doel stellen vraagt om openheid. En of die openheid er ook is ervaren we samen tijdens het intakegesprek.

De duur van het traject is afhankelijk van jouw coachvraag. Gemiddeld is het 4 tot 8 sessies van ongeveer 60 tot 90 minuten (naar gelang van jouw voorkeur).

Door mijn sportachtergrond zorg ik naast het denkwerk ook voor lichaamswerk, dit kan bestaan uit wandelcoaching, mindfulness-, yoga- en meditatieoefeningen. Dit is afhankelijk van jouw voorkeuren. Tijdens het coachtraject geef ik je tools en handvatten waardoor je leert om je eigen coach te worden.

Tarieven

Intake gesprek

60 minuten
gratis

Losse sessie

60-75 minuten
€ 75

Pakket 5 sessies

5 x 60-75 minuten
€ 350

€ 25 korting

Pakket 8 sessies

8 x 60-75 minuten
€ 550

€ 50 korting